Συνεργατισμός

Με συνεργατισμό και αλληλεγγύη μπορούμε!

Previous Next

Κάλεσμα Συνεργασίας των Συλλογικών Φορέων της Κηφισιάς Απευθύνει η "Ατραπός Κηφισιάς"  

Φίλες και φίλοι ,

Η «ΑΤΡΑΠΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ» στο πλαίσιο των σκοπών και δραστηριοτήτων της, επιθυμεί να ενημερώσει τη συλλογικότητά σας, για τη διάθεση να συνεργαστεί μαζί σας ανταλλάσσοντας σκέψεις, συγκεντρώνοντας προβληματισμούς και δημιουργώντας κοινές προτάσεις όπου και εφ’όσον κρίνεται χρήσιμο, σε θέματα που ενδιαφέρουν τις συλλογικότητές μας.  Θέματα που στοχεύουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη μας και προϋποθέτουν τη στήριξη από κοινού δράσεων, αλλά και συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη, την αλληλεγγύη και βοήθειά μας.

Προσδοκούμε στην ανταπόκρισή σας, ώστε παρακάμπτοντας τυχόν αγκυλώσεις που παραπλανούν, να συμβάλλουμε στην από κοινού διεκδίκηση των σκοπών και του έργου που υπηρετούμε ως ξεχωριστές οντότητες και ως σύνολο φορέων στην πόλη μας.

Επιδιώκουμε έτσι να γίνουμε περισσότερο χρήσιμοι και αποτελεσματικοί στην πόλη μας, στο κοινωνικό μας σύνολο, μέσα και από τους σκοπούς που υπηρετούμε ως φορείς.

Με την ανταπόκριση σας, με τον συνεργατισμό και την αλληλεγγύη όλων μας, θα μπορούμε να είμαστε περισσότερο αισιόδοξοι για την αυριανή μέρα.

Χρησιμοποιώντας τις ποιο κάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις μας, μπορείτε να δείτε τους σκοπούς και τις δράσεις μας και να επικοινωνείτε μαζί μας.

E-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

http://www.atraposkifissias.gr/site . https://www.facebook.com/atraposkifisissias . https://twitter.com/atraposkifissi7

Με Εκτίμηση

"Ατραπός Κηφισιάς"